Guide – 3 gode transportmuligheder i Malaga

malaga

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du en tur til Malaga, men ved du ikke, hvilke transportmuligheder, du har? Bare rolig, du er ikke den eneste. Transportmulighederne i Malaga kan virke en smule uoverskuelige, og derfor får du herunder en guide med en oversigt over hele 3 gode transportmuligheder i Malaga.

Biludlejning i Malaga

En af måderne du kan transportere dig rundt i smukke Malaga er ved hjælp af biludlejning. Biludlejning malaga er relativt billigt og let – desuden slipper du for at være afhængige af andre, når du skal transporteres rundt i de flotte omgivelser. Der findes mange forskellige muligheder for biludlejning i Malaga, så her er det bare med at finde den løsning, der passer bedst til ens egne ønsker og behov!

Malaga til fods

Den billigste og letteste transportmulighed i Malaga er uden tvivl transport til fods. Malaga er en relativt lille, spansk by, hvor afstanden mellem de mange forskellige attraktioner er overkommelige. Ved at tage turene på gåben, får du desuden set en masse natur og kultur, du ikke nødvendigvis ville have set, hvis du havde valgt en anden transportmulighed. Vælger du at erobre Malaga til fods, skal du dog være opmærksom på, at der nogle steder i byen kan være stejl og bakket, hvilket kan kræve et lille pit stop eller to på vejen.

Taxi i Malaga

Ønsker du ikke at erobre Malaga til fods, kan du vælge at transportere dig via en Taxi. Til manges overraskelse af taxakørsel i Malaga rigtigt billigt, og du kan derfor spare en masse penge på at vælge denne transportmulighed. Malaga er yderst populær og efterstræbt by, med mange turister, og det er derfor altid til at praje en af de mange, hvide taxier, der kører rundt i byen. Du vil sjældent opleve at komme over 5 euro for en taxitur i billedskønne Malaga.