Gør din bolig grønnere og sundere

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En investering I din bolig behøver ikke at kun at være noget det får boligens økonomiske værdi til stige. Det er vigtigt at tænker herlighedsværdi for dig som beboer ind i din investering. Medfølgende et sundere indeklima samt værende en fryd for øjet er planter gode for både dit fysiske og mentale helbred. Flere store planter i hjemme kan hjælpe dig til at opnå dette. Planter er med til at forbedre luftkvaliteten i dit hjem, de er gode for klimaet, og de pynter i enhver vindueskarm.

Planter skal også passes

Tænk dig om inden du køber en masse nye planter til hele huset. Modsat de fleste andre ting i hjemmet er planter levende organismer, og skal derfor passes. I langt de fleste tilfælde er det dog ret simpelt, men enkelte planter skiller sig ud. Eksempelvis bonsai og orkideer kan være svære at få til at trives. Men lad ikke dette skræmme dig. Fordelene ved at have mange planter i hjemmet opvejer tungt for den smule arbejde, der følger med. For nogle bliver det ligefrem en hobby at holde en masse planter. For andre skal det blot være nemt at holde dem i live.

Hold dit hjem sundt ved at holde det grønt

At fordele planterne ud i alle hjemmets rum, er ofte en god ide. Det skyldes, at planterne renser luften for kuldioxid og omdanner det til ilt (hvorfor de også er gode for klimaet). Specielt i rum, hvor du opholder dig i længere tid, såsom stue og soveværelse, bør der derfor være planter. Anskaffelse af planter til hjemme er en sund og grøn investering. Du kan nemt få råd til lige de planter, du har fået for øje. Læs mere om finansiering og bliv klogere om kviklån her. At anskaffe sig planter til boligen er en simpel måde at bevare et sundt indeklima. Desuden pryder planter ethvert hjem.