Fuldend rummet med trappen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man snakker om trapper, så bliver det ofte bare en måde at komme fra A til B. Det betyder dog ikke, at trappen ikke har meget større potentiale end det. Man kan vælge mange forskellige typer af trappe og det kommer meget an på, hvad man gerne vil med rummet. Der er mange forskellige typer af trapper og man skal forsøge at finde den model, som kommer til at være prikken over i’et i jeres renovation eller nybyg. Det gælder om at finde en type af trappe som kan være en del af jeres bolig og ikke bare en praktisk nødvendighed.

De forskellige trapper

Hvis man er lidt gammeldags, så vælger man den traditionelle ligeløbstrappe. Den går, som navnet antyder, lige og er derfor ikke særligt spændende for mange. Det er langt mere interessant at lege med formen og materialerne på trappen og det kunne f.eks. være med en vindel- eller spindeltrappe, som begge er trappeformer med drejning. Spindeltrappen har en stor stolpe i midten og vindeltrappen har en vange i stedet. For at få det størst mulige overblik, så giver det dog bedst mening at kontakte et firma der kan stå for rådgivningen når du skal have en ny trappe.

Sådan finder du det rigtige firma

Det gælder om at kigge på, hvad firmaet har lavet før, og hvad de i så fald kan tilbyde dig i dit nye hjem. Det kan også være en fordel, hvis de er i stand til at sikre trappen mod børn. Børnesikring med trappegitter er den mest populære løsning og det er vigtigt at overveje, hvis man har børn. Når du skal udvælge firmaet der skal stå for din trappe, så kan det være en god idé at tage en samtale med dem om de muligheder, som de kan tilbyde dig for at finde ud af, om I passer sammen.