Forny hjemmet med en ny seng

Forny hjemmet med en ny seng

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi fornyer ofte vores dagligstue med nogle nye vaser, et nyt sofabord eller noget helt tredje for at give hjemmet et nyt pust. Men er det egentlig alle pengene værd. Får vi mere ud af de nye materielle elementer end blot tilfredsstillelse? En ny sofa giver formentlig ikke andet end et kortvarigt kick og en glæde, der hurtigt slukkes grundet tilvænning. Det er lidt ligesom, når man får en ny bil. Man er virkelig opmærksom på ikke at få en eneste ridse, men når den første kommer, så bliver man lidt mere laissez faire omkring det hele. Det samme gør sig gældende med en ny sofa. Man vil helst ikke have spildt mad eller drikke på de nye puder, men når det først er sket en gang, så går det nok også anden gang.

Men hvad med din seng? Den er måske langt mere vigtig for din dagligdag og velvære. Men hvilken type seng skal man vælge? Der er efterhånden en håndfuld valgmuligheder, som alle mere eller mindre har samme funktion – få dig til at sove dejligt. Men som med alt andet, er der små forskelle, som kan have stor indflydelse på din og din eventuelle partners nattesøvn. Det er nærmest ren prinsessen på ærten, når det kommer til små detaljer. Har du en partner, skal du købe en dobbeltseng. I bliver trætte af at ligge alt for tæt, når den første forelskelse først har lagt sig.

Et fornuftigt valg kunne være af den type, der hedder boxsenge. De er relativt billige i forhold til nogle af de andre valgmuligheder, og boxsenge er ydermere ofte et godt og sikkert valg de dem, som ikke har den store forstand på senge.

Hos Nordfjeld kan du finde et bredt udvalg af forskellige boxsenge, og heriblandt er der helt sikkert også en model, der falder i din og din partners smag. Men et tip herfra er at prøve sengen før køb.