Forny din stue med fototapet

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Synes du, at din stue mangler lidt spræl? En stor stue med hvide vægge kan virke upersonlig og kedelig. Måske oplever du også, at hyggen går lidt tabt? Ved hjælp af få greb kan du skabe en hyggelig hule i et hjørne af din stue – eller et opsigtsvækkende valg ved spisebordet. Læs med her.

Fototapeter giver liv og stemning

Fototapeter kender du måske ganske lidt til, men det er en fejl, for det er faktisk en enormt effektfuld feature til din boligindretning. Et fototapet eller en fotostat er, som navnet antyder, et tapet med et kæmpe billede. Fotoet kan være et udpluk fra naturen, et verdenskort, mursten eller brædder, som kan skabe kant og struktur til en enkelt væg i dit hjem. Mulighederne er uendelige! Se blot de mange flotte fototapeter hos Nicewall.

Kæmpe fotografi med din yndlingsmotiv

Elsker du synet af landskaber, en grøn skov eller en pulserende storby efter mørkets frembrud? Du kan med de dekorative tapeter skabe lige den stemning, du ønsker. Skal stuen være præget af ro og hvile – eller skal der være lagt op til fest og ballade? Uanset hvad du gerne vil hvile øjnene på, så findes det.

Vægdekoration, du selv kan sætte op

Hvis du tænker, at det bliver alt for svært selv at sætte fototapet op, så tænk om igen. Fototapet fra Nicewall er i en rigtig god kvalitet, som er let at sætte op. Og der følger en vejledning med, som guider dig hele vejen. Fototapeterne er lavet, så man kan skære af i siderne, så de passer nøjagtig til din væg. Du skal blot sikre dig, at overfladen på den ønskede væg er i orden. Det vil sige, at den skal være jævn og uden huller eller flosset tapet.