Forkæl dig selv med lidt luksus champagne

winefamly

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er der noget, som vi rigtigt forbinder med god, gammeldags luksus, så er det et godt glas champagne, der næsten er helt sprødt og boblende på tungen. Den mousserende oplevelse er nemlig ikke bare noget til særlige lejligheder.

Når vi taler om lækre og gode champagner, så burde der også være plads til dem i dagligdagen, da vi har brug for at smage og føle selvforkælelse, selv når det bare er en kedelig og grå mandag.

Når du skal slappe af, skal det gøres ordentligt

Der er ikke noget bedre, end at komme hjem til et varmt bad og slænge sig på sofaen med sin yndlingsserie. Og er der så alligevel det?

Den ultimative selvforkælelse, når du bare slapper af, det er med et glas veltempererede champagne i den ene hånd. Så er der ikke noget, som siger mere afslapning og forkælelse.

Dette er en fantastisk måde at forkæle sig selv på og føle, at dagen er lidt ekstra, fordi vi altid anser den boblende vin som en eksklusiv vare. Det er det også, men der skal også være plads til den i hverdagen.

Hvilken type skal du vælge?

Når det kommer til den mousserende vin, så skelnes der mellem forskellige grader af tørheden og sødmen. Først og fremmest er det værd at vide, at det kun kaldes champagne, når det kommer fra byen Champagne.

Når det så kommer til graden af tørhed eller sødme, så vil der typisk være oplyst på flasken, om den er brut naturel eller den mere er ovre i doux. Her afhænger det af sukkerindholdet.

Brut naturel er den grad, som har mindst sukker, og derfor også mest tør. Her er der nemlig et tal mellem 0 og 3 gram sukker i. Mens doux er den sødeste grad, da der er mere end 45 gram sukker i.