Forbind alle rum i hjemmet, med den nyeste teknologi

teknologi

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Teknologiens udvikling spæner derudad, og alle hjem i hele verden bliver hele tiden endnu mere smarte end de har været i førhen. Der bliver hele tiden udviklet nye digitale produkter som alle er ed til at forenkle os menneskers hverdag, og give os mere tid til det som betyder noget. Rigtig mange ting er derfor i dag blevet automatiseret, og kræver minimalt meget af os.

En af grundende til at teknologien giver mulighed for at forenkle vores hverdag er, pga. WIFI-forbindelsen i vores hjem som i dag kan forbindes til en lang række digitale produkter, som giver et ocean af anvendelses muligheder. Dette har dog også den betydning, at vi i dag er nødsaget til at have en rigtig hurtigt, og stabil forbindelse – hvilket heldigvis ikke er noget problem i dag.

Mulighederne er store i dag

I dag har vi mulighed for at forbinde alle vores rum med hinanden, og kan styre teknologiske objekter, uden at du faktisk er i rummet – eller i hjemmet for den sags skyld. Med mulighed for at forbinde teknologierne med WIFI-forbindelsen, kan du nemlig kontrollere disse enten ved hjælp af en app på telefonen eller tablet, samt gennem nutidens smarte hjemmeassistenter.

Hvis vi tager udgangspunkt i nogle af tidens mest eftertragtede teknologier, så kan du få et eksempel her – med henholdsvis Google Home, og Phillips Hue.

Phillips Hue er den banebrydende lyspære, som kan forbindes til hjemmets WIFI, og kan kontrolleres med forskellige teknologier. En af de mest kendte funktioner som Phillips Hue har, er at de kan tændes, slukkes, og skifte farve, ved brug af de forskellige teknologier. Google Home er en teknologisk assistent til hjemmet som giver dig mulighed for at give kommandoer – bare ved brug af din tale. Disse to kan forbindes med hinanden igennem hjemmets WIFI, og samarbejde om de handlinger som du gerne vil have.

Du kan derfor fortælle din Google Home, at den skal slukke din lampe med Phillips Hue pære i, som befinder sig i soveværelset, selvom du befinder dig i stuen. Det er så super smart.