Forår og nye haveprojekter

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er vild med at gå i haven, kan du garanteret ikke vente til, at det bliver forår, så du kan komme rigtig ud i haven igen. Selvom du godt kan være i haven året rundt, er det i foråret, at temperaturerne begynder at blive til, at du rigtig kan påbegynde nye haveprojekter. Har du nogle planer om nye haveprojekter? Hvis ikke, kan du få nogle gode idéer her.

Byg din egen bænk

Hvis du kan lide et projekt, der kræver noget håndværk, kan du kaste dig ud i at bygge din egen bænk. Det er virkelig fint at have en bænk stående op ad din husfacade f.eks. Her kan du nyde din morgenkaffe om sommeren. Hvis du har mod på at bygge din egen bænk, findes der flere guides på nettet, der fortæller dig hvordan, du kan gøre det.

Pynt din have med træflis

Træflis kan være rigtig fint, og det kan bruges til flere forskellige ting. Hvis du f.eks. har gangstier rundt i haven, eller godt kunne tænke dig det, er det rigtig fint at lægge træflis som underlag. Dog kan det også bruges, hvis du har nogle bede, som du gerne vil gøre lidt mere gennemførte at se på. Du kan lægge træflis alle de steder, hvor der normalt bare er jord.

Lav et fuglehus med dine børn

Hvis du har børn og gerne vil have dem med ud i haven, kan I være sammen om at bygge et fuglehus. Det vil børnene synes er sjovt, fordi det er spændende at følge med i, om der kommer fugle i det hus, som I helt selv har bygget. Hvis ikke du ved, hvordan du skal gribe opgaven an, kan du finde guides på nettet.

Lav nye blomsterbede

Kan du godt lide mere klassiske haveprojekter, hvor du skal ned på knæene og have fingrene i jorden, kan du lave nogle nye blomsterbede. Det pynter altid virkelig fint med nye blomsterbede, fordi det giver farve og liv til haven. Derfor skal du bare ud på jagt efter alle de flotteste blomster, du kan finde og så hjem i haven og få dem i jorden.

Investér i et drivhus

Hvis du i længere tid godt har kunnet tænke dig et drivhus, kan det være, at det er nu, du skal have det købt. Hvis du vælger et isoleret drivhus, vil det faktisk kunne forlænge din sommer, fordi du kan sidde derude, selvom det begynder at blive lidt køligt udenfor. Desuden er et drivhus altid hyggeligt, fordi du kan dyrke diverse afgrøder, der er lækre at spise i sommermånederne.

Lav en hyggekrog i haven

Måske du har en terrasse, men har du et sted i haven, hvor du kan sætte dig hen om sommeren, når du virkelig vil slappe af? Hvis ikke, så kan du på rigtig mange forskellige måder lave en hyggekrog i din have. Det kan være alt fra et hjørne med en hængekøje til en lille terrasse med nogle liggestole bagerst i haven.