Få ordenligt lys i dit hjem

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En ting mange oftest undervurdere er den belysning de har mange steder i deres hjem. Noget af det vigtigste for at undgå ting som f.eks. hovedpine er at belysningen er ordentlig. En rigtig belysning kan også være med til at give dig en bedre søvn og du derved får en bedre dag dagen efter. Hvordan det kan hænge sammen, er ved at du nemmere kan styre dit lys til at blive mindre skarpt jo tættere på sengetid man kommer. Derved vil lyset i dit hjem simulere solens gang over himlen og når lyset er lavt, vil din hjerne begynde at lave koblingen til at det er tid til at hvile.

Med nyt lys har du også mulighed for at gøre en god sag for både klimaet og for din elregning. Med smart og intelligent lys har du nemlig muligheden for at styre det fra din telefon og indstille bestemte ting i lyset således at det slukker når du forlader dit hjem hvis du nu skulle have glemt det. Samtidig har du også muligheden sætte det til at slukke eller skrue ned i styrke på bestemte tidspunkter. Du kan også justere det således at hvis du sidder og ser en film en fredag aften at lyset er dæmpet lidt, så der kommer en mere hyggelig stemning omkring det.

Hvis du gerne vil spare lidt på elregningen, så kan det være en rigtig god idé at skifte til LED spots. LEDer bruger langt mindre strøm end andre pærer og kan levere samme mængde lys så du går derfor ikke på kompromis med noget som helst ved at vælge LED. Hvis du mangler et godt sted at finde dine næste LEDere kan du f.eks. gøre det på denne hjemmeside. Der findes mange butikker i dag der sælger pærer af LED så derfor burde du ikke have et problem ved at finde et sted der har lige det du mangler.