Få orden i byggeprojektet

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er en god ide at skabe orden i et byggeprojekt, ligegyldigt om det er er småt eller stort. Byggeprojekter kræver stor opmærksomhed, og præcision, da fejl kan vise sig meget dyre og fatale for livskvalitet. Derfor har vi lavet en guide over eller checkliste, over ting du skal gennemgå, så der kommer 100% styr på dit byggeprojekt. Læs med her og find ud af hvordan man får orden i byggeprojektet.

Overblik

Ligegyldigt om du skal igang med renovering eller nybyggeri, så er det en god ide at kontakte en byggerådgiver før du går igen. Lav en plan over det du skal bruge byggeriet til, og hvordan projektet skal gribes an. Skal alt laves på en gang, eller skal det tages over flere omgange?

Energimærke

Energimærket er godt at gennemtjekke inden en renovering. Når mærket bliver lavet, så kommer der også forslag til hvordan man kan lave energivenlige renoveringer til en bygning. Her kan du finde nødvendigheder eller inspiration til dit byggeprojekt. Energivenlige renovering er med til at øge boligens værdi, og samtidig også de omkostningerne for dig som skal bo i bygningen.

Budget

Altid hav styr på økonomien under et byggeprojekt, og også gerne lidt til. Der opstår tit uventede afgifter under et byggeprojekt, og hvad er meningen med ar påbegynde nybyggeri eller renovering, hvis man løber tør for penge midt i projektet. Kom ned i banken og lav en låneplan for byggeprojektet, derved har i ligesom en sikkerhed for jeres byggeprojekt.

Byggetilladelse

Nogle kommuner har speciele regler for byggetilladelse, derfor skal du altså lige kontakte din kommune inden du går igang med et byggeprojekt. Her skal i medbringe en plan, og tegninger af bygningen. Derefter skal i vente på godkendelse eller afslag. Hvis i udfører planen godt, og bygningen overholder reglerne, så skulle det ikke være noget problem at anskaffe.

Håndværkeraftale

I skal have lavet en endelig aftale med et håndværkerfirma, derudover kan det anbefales at gøre brug af et projektstyringskværktøj, hvis du har flere forskellige håndværkere. Find din software der kan håndtere opgaven lige her.