Få mere effektivitet på arbejdspladsen med workforce management

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I en virksomhed er der altid plads til mere effektivisering, hvilket i sidste ende kan bidrage til et større output af varer eller serviceydelser. Nogle af de steder, man kan spare tid er ved ind- og udtjekning af medarbejdere, oprettelse af lønsedler, kontakt med medarbejdere og kunder. Ofte kræver det ikke særlig meget fra virksomheden.

Brug mindre tid på at tjekke ind og ud

For at kunne holde øje med medarbejdernes arbejdede timer, samt om de overarbejder, kræver det at de kan tjekke ind og ud. Workforce management kan være en effektivisering af disse metoder. Det kan eksempelvis gøre ved at medarbejderne får en smart app, hvor de nemt og hurtigt kan trykke på en knap ved ankomst, og når de går hjem.

Er apps ikke lige den rette løsning, så kan der opsættes en lille smart touchskærm på arbejdspladsen, hvor man blot stempler ind i stedet. Det smarte ved, at det i stedet bliver elektronisk er, at det hele kan blive ført automatisk ind i et skema. Derfra er det endnu nemmere at lave time- og lønsedler.

Går man i virksomheden efter den største tidsoptimering, kan man få ind- og udtjekning, der kører ved hjælp af GPS. På den måde registrerer telefonen selv det hele. Så bliver det ikke meget nemmere.

Workforce management kan være mange flere ting. Det kan også indebære at kommunikationssystemet bliver integreret med loggen over arbejdstid, så alt er samlet et sted. Her kan vagtplanlægning også tilføjes, hvilket især er aktuelt, hvis man gør brug af deltidsansatte eller studentermedhjælpere.

Mere effektivitet på arbejdspladsen og mindre spildt tid på gammeldags metoder og dårlige systemer gør livet bedre for på arbejdsgivere og medarbejdere. Bedst af alt kan det være med til at spare virksomheden penge.