Få isoleret dit loft

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er rigtig vigtigt at få isoleret sit loft korrekt, både så du får mindre træk i hjemmet og så du sparer penge på din varmeregning i det lange løb. Et isoleret loft vil forhindre varmen i at stige opad og forlade dit hjem. Især mange ældre boliger har meget lidt, hvis ikke ingen isolering, hvilket gør det svært for huset at holde på sin egen varme. Det eneste man kan gøre, hvis man mærker meget træk i hjemmet eller hvis man mistænker at den allerede eksisterende isolering er blevet slidt er at kontakte en professionel isoleringsvirksomhed, som kan skifte den gamle isolering ud med en frisk en.

Spar penge

Som sagt stiger varme opad, hvilket uden en ordentlig loftisolering, betyder at varmen vil forlade ens hjem hurtigt. Det er pengene lige ud af vinduet, hvis man ikke får det fikset med en loftisolering, som kun skal laves den ene gang. Hvis du vælger at få lavet en god loftisolering vil huset holde på sin egen varme og du vil sparepenge på varmeregningen. Man kan vælge imellem mange forskellige slags isoleringer, alt efter hvilket budget man har, hvor gammelt huset er og hvilke materialer man vil bruge til det. Den anbefalede tykkelse på den gængse loftisolering er som regel 400 mm, alt afhængigt af hvor stort dit loft er. Hvis du har besluttet dig for at isolere dit loft, er det bare med at få det gjort hurtigst muligt for at spare penge. Ved at få lavet isolering på dit loft vil du komme til at spare mere end en flyvetur tur/retur fra København til Firenze i CO2-udledning. Jo mindre CO2, der bliver udledt, jo bedre er det for miljøet!

Få mindre træk

Hvis du ønsker at få den bedste varmeøkonomi og få isoleret dit loft ved hjælp fra et professionelt loftisoleringsfirma vil din gangbro på loftet blive hævet og vindplader vil blive sat rundt ved dit tag for at sikre en god ventilering. Derefter vil en isolering efter dit valgte ønske om tykkelse blive blæst ud over loftet for at du kan få et bedre indeklima med mindre træk og mindre varmeregning. Din boligværdi vil ovenikøbet også blive hævet med en splinterny loftisolering efter nuværende standarter. Rigtig mange vælger at få deres hus isoleret med papirisolering, der er skabt af genbrugspapir, mens andre vælger at få lavet deres isolering ud af mineraluld, som er baseret på smeltet sten eller glas.