Få en hund i trivsel

hund_pakket_ind_i_tæppe

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi ved alle sammen at noget af det der giver mest livsglæde er en hund, du kommer til at elske en hund, som var det dit eget barn. Men det kan ofte være svært at få hverdagslivet og en hunds trivsel til at hænge sammen. Derfor er det vigtigt at når du er hjemme, at du giver din hund opmærksomhed, og får den aktiveret.  

Hundeskole  

Det kan ofte være en god ide at tage hunden på hundeskole, så den kan lære at udføre tricks, og lære at håndtere forskellige situationer, som f.eks. at være alene hjemme. Disse hunde træningstimer, er en sjov aktivitet for både dig og hunden, og vil give stor trivsel for hunden.
En af landets førende hundeskoler er jeanettes hundeskole, som har stor erfaring med alle typer og alder af hunde. Du kan få gruppetimer eller enkelttimer, så det kun er dig, instruktøren og din hund der er til træningen. Du kan læse mere om Jeanette og hendes hundeskole her. 

Tag øvelserne med hjem 

Har du en stor have, så tag øvelserne med hjem og lave dem i haven, så hunde husker det og bliver skarp til det. Hunden ser al træning som leg. Hvis du har børn, så lad børnene lave nogle af øvelserne med hunden, så hunden også får et godt forhold til børnene.
Så hvis en hund er ordentligt trænet og opdraget, og har det rette mad og drikke, så kan den sagtens være alene hjemme en hel arbejdsdag, og stadig have stor trivsel.  

Tag hunden med på stranden 

Mange hunde elsker at komme på stranden og få lov at løbe i sandet og hoppe i havet og blive kølet ned og svømme. Dette giver både dig og din hund noget tid sammen, samt noget frisk luft og motion. Bor du langt fra havet og stranden, kan en gå tur i skoven også give masser af glæde til din hund, da den kan lugte til en masse og finde pinde og andet sjov at lege med.