Få ”ny” bolig uden at flytte

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du ved at være lidt træt af at se på det samme derhjemme igen og igen? Har du brug for, at der sker noget nyt? Så kunne du være tilbøjelig til at tænke, at det er tid til at finde et nyt sted at bo, men det er slet ikke nødvendigt. Med lidt kreativitet og gåpåmod, kan du skabe store forandringer helt uden at flytte.

Nyt gulv

Et gulv gør så meget for et rum. Når du træder ind på et soveværelse, kan rummet have helt forskellige fornemmelser alt afhængig af, om der er trægulv, gulvtæppe, betongulv eller noget helt fjerde. Hvis du vil skabe store forandringer, kan du skifte gulvbeklædningen i nogle rum. Det vil give fornemmelse af helt nye rum. Hvis du f.eks. skifter gulvtæppet i din stue ud med et Moland egetræsgulv, vil du pludselig have en helt ny stue.

Ryk rundt

Hvis du vil have fornemmelse af noget helt nyt derhjemme, er det ofte slet ikke nødvendigt at gøre det helt store. Hvis du blot rykker fuldstændig om, vil det føles som et helt nyt hjem. Sæt dig i din stue, soveværelse eller kontor og overvej, hvordan du kan rykke rundt. Hvis du samtidig køber nogle nye små nips eller møbler, vil du for alvor få følelsen af forandring. Pak nogle af de ting ned, som du har haft stående i mange år og skift dem ud med nogle nye.

Helt ny facade

Hvis du er mere til udendørsopgaver, kunne du forny din boligs facade i stedet. Hvis du vælger helt ny farve til dit hus, vil det også udefra komme til at ligne et helt nyt hus. Med en klat maling, nogle nye krukker og blomster og en vinduesvaskning når du rigtig langt med husets facade. Hvis du vil gøre det ekstra gennemført, så fjern alt ukrudt.