Få en mindre varmeregning med en hulmursisolering

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Får du gang på gang en tårnhøj varmeregning? Er du ved at være godt træt af det? Så kan det være, at du bør overveje at få foretaget en hulmursisolering. Er hulmursisoleringen i dit hus nemlig ikke lavet ordentligt, fiser varmen direkte ud af huset, hvorfor du naturligvis skal skrue mere op for varmen, før det har en effekt. En hulmursisolering kan desuden blive foretaget på forskellige måder, hvor der altså bliver anvendt forskellige slags materialer. Man kan blandt andet foretage en hulmursisolering med papirisolering, mineraluld eller EPS. Er dit hus således ikke isoleret tilstrækkeligt, er en hulmursisolering altså en nem og hurtig løsning på din store varmeregning. En ydervæg med minimum 80 mm. hulrum kan nemlig give dig en besparelse på helt op til 10 liter fyringsolie årligt pr. kvadratmeter væg i ydermuren! Lyder det således som noget for dig, så kan du lige her få et uforpligtende tilbud på hulmursisolering.

Hvordan ved jeg, om mit hus trænger til en hulmursisolering?

Som sagt, er det første tegn på, at dit hus ikke er isoleret tilstrækkeligt, at din varmeregning er enorm. Du kan dog også tjekke, om ydermurene i dit hus føles kolde om vinteren, hvorfor du altså også kan tjekke efter, om det trækker ved ydermurene. Disse to ting er nemlig klare tegn på, at dine hulmure ikke er tilstrækkeligt isoleret og at de altså trænger til en hulmursisolering. Står det helt slemt til, kan du faktisk risikere, at den manglende isolering i dine hulmure udvikler sig til skimmelsvamp, idet kolde ydermure med manglende isolering kan have store problemer med kondensdannelse. Det vil også sige, at du med en hulmursisolering ikke blot kan sikre dig og din familie en mindre varmeregning, men at i ligeledes får et bedre indeklima. Et fugtigt miljø kan nemlig påvirke helbredet utroligt negativt, hvorfor man for alt i verden skal undgå situationer med skimmelsvamp. Er du dog stadig i tvivl om, hvorvidt dit hus trænger til en hulmursisolering, kan du få lavet en termografering af huset, som kan fortælle, om huset er tilstrækkeligt isoleret, eller om der er nogle steder, der trænger til en hulmursisolering. Ønsker du således at få foretaget en termografering, skal du blot følge linket øverst i artiklen.