Effektiv bekæmpelse af rotter: Hvad er det?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis der er noget, man absolut ikke vil have ind i boligen, så er det rotter. Rotter udgør nemlig en kæmpe sundhedsrisiko. En rotte, der kommer ind i boligen, har jo allerede været mange steder inden da, bl.a. i kloaker, i gammelt affald og i andet skidt. Rotten kan derfor bære på mange bakterier og smitsomme sygdomme, som kan smitte beboerne i husstanden. Der skal faktisk ikke meget andet til end at man som beboer kommer i kontakt med materialer, fødevarer eller andet, som rotten har været i kontakt med før. Derudover kan rotten også forårsage kæmpe skader på inventaret. Rotter elsker nemlig at tygge i ledninger, inventar, isolering og andre materialer med deres skarpe tænder. Det kan gøre stor skade, som koster mange penge i reparationer – og så er det derudover også en kæmpe brandfare, hvis rotterne begynder at tygge i elinstallationer og ledninger. Men hvordan bekæmper man egentlig rotter mest effektivt?

Gode råd til rottebekæmpelse – eller er det?

Hvis du spørger en hvilken som helst person, så vil svaret være det samme: gift. Der skal gift til at slippe af med rotter. Hvis vi ikke bruger gift og dræber rotterne, så kommer de bare tilbage igen og igen. Det er dog ikke tilfældet. Gift sørger kun for at du både har levende og døre rotter i boligen – og så har du ikke længere kun problemer med rotter, der ødelægger inventaret, men samtidig også problemer med den grimme lugt, som døde rotter naturligvis efterlader.

Men hvad gør man så?

Den mest effektive måde at bekæmpe rotter på er ved hjælp af ultralydsapparater. Det er den eneste måde, hvorpå du sikrer, at rotterne forlader din bolig og sørger samtidig for at de ikke kommer igen. Du slipper med andre ord helt af med rotterne – uden at de ligger og rådner op og skaber en grim lugt rundt omkring i boligen. Ultralydsapparatet fungerer på den måde at den udsender en for rotter – og andre skadedyr som mus, mår og flagermus – ubehagelig lyd, som gør dem stressede og sørger for at de løber langt væk og aldrig kommer tilbage. Så længe du har et tændt ultralydsappart i boligen, kan du være sikker på at du ikke bliver generet af hverken rotter, mus, mår og flagermus! Læs mere om ultralydsapparatet til rottebekæmpelse her.