Det vil dine børn elske

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som forældre vil man sit barn det bedste, da ens barn betyder alt. Det er ens lille guldklump, og man vil derfor være den bedste rollemodel for sine børn. Det kan dog engang imellem være svært at være der 100 procent for dine børn, når du både skal planlægge, lave mad og gøre rent. Det kan derfor være en god ide at investere i noget, som dine børn kan lave mens, du foretager dig alt det praktiske.

Idendørs aktiviteter for børnene

Efter børnene har lavet lektier, og hvis de er drænet for energi, så giv dem lov til at se en film eller spille på en tablet. Sæt noget god musik på og leg stopdans. For de fleste børn er det altid et hit, da de kan få lov til at danse løs indtil, at musikken stopper, hvor de så skal stå stille. En anden mulighed kunne være, at I kan fortælle hinanden mærkelige historier. En af jer kan starte med at fortælle en historie, hvor den person kan fortsætte ved at digte videre på historien. Desuden kan du læse højt fra en bog, hvor børnene kan lytte med. Dette er også en øvelse for børn ved, at de skal sidde stille og lytte efter. Ellers kan børnene få lov til at slippe deres kreativitet løs med at tegne eller male. De fleste børn elsker denne aktivitet, da de bliver grebet af det.

Udendørs aktiviteter for børnene

Hvis vejret er til det, er det oplagt efter en lang skoledag, at dine børn får brændt noget krudt af udenfor. Fortæl dem derfor, at de kan gå ud og spille fodbold, lege gemmeleg eller lignende. En anden mulighed kunne være, at de kunne spille basketball. Basketball kan man få mange timer til at gå med samtidig med, at det er sjovt. Køb derfor en basketstander, som børnene eller I kan benytte. Prøv eventuelt at lave en konkurrence om, hvem der kan kaste flest gange op i jeres basketnet. Et basketstativ er smart i og med, at det er justerbar i højden, hvilket gør, at mennesker i alle aldre har en mulighed for at tage del i spillet.