Derfor bør du bruge miljøvenlig algerens

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Alger har som udgangspunkt rigtig mange fordele. De er meget gode for miljøet og vigtige komponenter i økosystemer. 

Alger kan opdeles i to underkategorier, mikroalger og makroalger. Mikroalger er encellede organismer, som med cyanobakterier skaber planteplankton. Makroalger er flercellede alger, som vi også kender som tang. De fleste alger laver fotosyntese, og det er derfor de er vigtige for økosystemer. Der er også mange alger, der udgør føde for forskellige dyr. Men alger kan for mennesker være problematiske i flere sammenhænge, og derfor kan man være nødt til at ønske dem fjernet. Til dette kan man benytte algerens, men for ikke at udgøre større skade end højst nødvendigt, bør man vælge en miljøvenlig algerens som fx Glad Rens

Hvor kan det være nødvendigt at fjerne alger?

Selvom alger er gode for miljøet, så kan de være meget upraktiske. De trives især rigtig godt i det danske vejr, fordi her er så fugtigt. De kan vokse på fliser eller træværk og være skyld i, at disse bliver så glatte, at man nemt kan falde på dem. De kan også vokse på skilte, så de bliver utydelige, og endelig kan de være skæmmende for en bestemt æstetik og få pynten i haven til at se snavset ud. 

I alle tilfælde kan man med fordel bruge en nænsom og miljøvenlig algerens. 

Behandlinger på abonnement

Man kan vælge at få behandlinger mod alger på abonnement. Det kan især være en god ide, hvis man vil skåne miljøet så meget som muligt. Professionelle har evner og viden til kun lige at bruge den mængde algerens, der er nødvendig i situationen. Med et abonnement kan man fx få en behandling hvert forår. På den måde kommer man også til at spare nogle penge, og man slipper for selv at skulle udføre arbejdet.