Brug whiteboard til at planlægge i hjemmet

whiteboard

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis man er en typisk kernefamilie med hus, børn, job og en hverdag der skal fungere, kan det være svært nogle gange at strukturere. Hvornår skal børnene til sport eller en aktivitet de går til, eller hvornår skal konen eller manden noget man ikke selv vidste.   

Whiteboardet 

Det er her at whiteboardet er gud gave til kernefamilien, da man kan skrive uge skema og have alles navne i familien på, og så kan man selv skrive f.eks. under mandag og far “fodbold med drengene kl 19” så ved alle hvad man skal. Nogle bruger også whiteboards til at skrive madplan på, så man kan handle ind efter hele ugen, og alle ved hvad de skal have til aftensmad.
Hvis du selv kunne tænke dig at gøre hverdagen lidt mere struktureret, kan du se et udvalg af whiteboards her
Børnene synes også at det er sjovt at kunne skrive sine egne planer på, eller måske tegne det de skal lave, i stedet for at skrive det. 

Brug whiteboardet på kontoret 

Du kan også bruge whiteboardet på kontoret, hvis du for eksempel skal udvikle ideer, så er den god at skrive og slette ting hurtigt på. Den kan også bruges hvis man skal pitche en ide for andre, så kan man tegne ideen eller fakta eller research på tavlen.  

Plej dit whiteboard 

Det er vigtigt at hvis du anskaffer dig et whiteboard, at du så bruger ordentlige tuscher, som ikke er permanente og er lette at fjerne med en klud eller en svamp.
Plej dit whiteboard med noget tavle rens, og lad for gud skyld være med at slette ting på tavlen med hånden da det efterlader fedt på tavlen, som gør den svær at rengøre senere.
Skift svampen ud engang i mellem da den optager fedt og farve fra tavlen, som gør den snavset med tiden, som ødelægger tavlen.