Brug planteringe som blomsterbede

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange, der har en have, de vil gerne have blomster. Men hvis der ikke er meget jord i ens have, hvor man kan plante blomster, så kan man bruge planteringe. Planteringe ser man ofte i byer, hvor der står blomster i. Det er en form for plantekasse eller et højbed. Den er bare rund, hvor de fleste plantekasser og højbede er firkantede.

Ofte brugt i byer

De produceres af By Bang, et firma i Randers med et fokus på løsninger til grønne områder. De bliver ofte brugt i byer, hvor man gerne vil have blomster. Det kan være ved byskiltet, hvor man kører ind i byen. Det er en smuk både at byde folk velkommen i byen på.

Få en overskuelig have

Privatpersoner kan også bruge planteringe i deres haver. Når man har have, så vil man ofte gerne have en have, der er overskuelig. Hvis man vil have en overskuelig have, så kan det godt betale sig med planteringe. Det er en nem måde at have blomster på, men hvor man slipper for store områder, hvor der skal luges for ukrudt. Der kan også komme ukrudt i planteringe, men det er ikke nær så meget, som hvis det var på jorden, at man havde blomster.

Nem måde at få blomster ind i byen på

At have planteringe i byer, det er en nem måde at pynte byen med blomster på. Man slipper for at fjerne ukrudt hele tiden. Samtidig kan man have planteringe de steder, hvor der ikke er jord. Det kan være inde i bymidten, hvor der måske ikke er nogle grønne områder. Der kan man have planteringe stående med flotte blomster i. Det er med til at give byen en dejlig sommerstemning, som kan være med til at gøre folk glade. Om vinteren kan man have gran i dem som pynt.