Bliv frivillig inden huskøb

Bliv frivillig inden huskøb

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man som par eller alene skal til at investere i mursten, kan det føles som om, at man for alvor låser sig med sin partner eller blot låser sig i mursten. Med fast ejendom følger nemlig nogle faste udgifter, som du ikke er vant til at betale, når du bor til leje. Du bør derfor aldrig – af gode grunde – betale mere for en ejendom, end du har råd til. Denne del skal banken og eller realkreditinstituttet nok sørge for at fortælle dig, men det er oftest en god idé at vente med boligkøb, til du har et fast arbejde, hvor der månedligt tikker en indtægt ind hver måned. Det er i mange tilfælde heller ikke muligt at låne, hvis banken ikke kan stå inde for dig som kunde.

Du har derfor ikke tid til at være frivillig i udlandet, når du først har sat dig i en gæld af den størrelsesorden. Har du alligevel et brændende ønske om at blive frivillig i udlandet anbefaler vi, at du klarer denne del, inden et køb af ny ejendom finder sted. Frivilligt arbejder betyder jo som bekendt – ingen løn. Og hvordan skal regningerne blive betalt, hvis du ikke tager penge for dit arbejde.

Strider ovenstående fuldstændig med de ambitioner og forventninger, du har, er det ok, da det også muligt at blive frivillig i udlandet, når du har købt en ejendom. Her kræver det dog, at du har fået etableret dig en stor og lækker opsparing, der kan brødføde dig, din eventuelle partner og eventuelle børn.

Kreditorer og banker venter nemlig ikke tålmodigt på, at du bliver færdig med at agere frivillig arbejdskraft herhjemme eller udenlands. De kræver deres penge, når måneden starter uanset. Har du dog alligevel mod på at læse mere om det at være frivillig i udlandet, kan du gøre det her.