Beskyt dit hjem med en alarm

Beskyt dit hjem med en alarm

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi frygter alle sammen den dag, hvor vi kommer hjem og et vindue er slået itu, og hele huset er fuldstændig gennemrodet. Der har været ubudne gæster, og de har desværre stjålet nogle af de ejendele, der på ingen måde kan erstattes økonomisk. Indbruddet kunne måske have været undgået, hvis hjemmet havde haft installeret en indbrudsalarm. En sådan maskine ville nemlig tilkalde politiet, hvis alarmen gik, og hjælpen ville være fremme efter ganske få minutter.

De, der har prøvet at have indbrud, ved, hvor grænseoverskridende og ubehageligt det er. Det er ikke så meget de materielle ting, der bliver stjålet, der er problemet eller ubehageligt. Det er i langt højere grad tanken om, at der har været et andet menneske – ovenikøbet med onde hensigter – inde i ens hjem og rode alting igennem for at finde de få ting af værdi, der nemt kan omsættes. Man føler sig på en eller anden måde klædt af og fuldstændig nøgen, og det er i virkeligheden enormt svært at beskrive, hvor ubehagelig følelsen er for folk, der heldigvis ikke har oplevet det.

Der findes forskellige alarmsystemer på markedet, og der kan være rigtig stor difference på prisen. Det afhænger også meget af, om man har valgt et firma som eksempelvis G4S til at håndtere ens alarm. Alternativt kan man vælge at købe en helt normal indbrudsalarm, som sidder ved hoveddøren og ringer op, hvis uheldet skulle være ude.
De fås som tidligere nævnt også i mange forskellige prisklasser, og du kan se nogle af dem via linket her.

Vi siger ikke, at man fuldstændig undgår indbrud med en indbrudsalarm. Men det kan være med til at stresse indbrudstyvene og være en medvirkende faktor til, at de ikke når lige så meget, som de ellers ville – grundet den høje lyd. Vi anbefaler alle at få installeret en alarm i deres hjem.