5 gode råd til indretning af stuen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du til at indrette din stue eller dagligstue, så kommer vi med 5 gode råd til hvordan du kan få stuen til at se flot og skarp ud. Stuen er det rum danskerne bruger allermest tid, derfor er det vigtigt at indrette rummet så det passer til dig og din personlighed

1. Møblering

Når det kommer til indretningen er det vigtigt at holde dig til det som du er vant til. Ofte hører man om familier der har skiftet til en sofa type som de ikke er vant til, og de ender med at være ret utilfredse med den nye sofa, og skifter den tilbage kort efter. Derfor skal du tage stilling til valg af ting som fx sofa inden du bare går ud og vælger den du syntes ser pænest ud. Hvis i er en familie der er vant til at sidde oprejst i sofaen, så skal i nok ikke gå ud og købe den helt store liggesofa eller sovesofa.

2. Fjernsynet

Fjernsynet er måske ikke den mest pæne genstand til stuen, men får du lyst til at hoppe med på sundheds bølgen og droppe tv’et, så skal du måske lige overveje det en ekstra gang. Tv’et er den største tidssluger som findes, men den kan være nødvendig i forhold til at koble af efter en lang dag på arbejdet. Så før du skifter tv’et ud skal du overveje om det er noget du virkelig syntes er en god ide.

3. Indretningen

Når du indretter din stue og planlægger hvor alt skal stå og hvor de forskellige pynte genstande skal placeres, så husk at tænk på dine egne tendenser. Hvordan skal det rum som du opholder dig i de fleste af dine vågne timer, se ud? Lad være med at tænk på hvad andre vil syntes er pænt, men tænk mest på hvad du selv syntes er pænt, hyggeligt og nydeligt at se på.

4. Sofabordet

Sofabordet er altså ligesom de andre 4 punkter ret vigtige i forhold til dig og din familie. Hvis i er en familie der ofte spiser i stuen, så skal størrelsen også passe dertil. Læner i ofte jeres fødder på sofabordet? Det lyder måske dumt, men hvis nogle i familien har tendenser til at læne fødderne på sofabordet, så er det ikke særligt smart at købe en mega dyrt sofabord, når der alligevel kommer til at blive smækket fødder op på det.

5. Belysning

Belysningen er ret vigtig af din stue. Skal i bruge et mere afdæmpet lys eller skal i bruge et kraftigt lys? Derfor skal i kigge efter lamper der passer jeres behov. Men lamper er en af de steder hvor man har mulighed for at være kreativ, her kan man fx vælge flowerpot lampen, som både giver et smukt design, men også en belysning der passer godt til stuen.