5 gode råd til at få styr på garagen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Garagen kan hurtigt gå hen og blive en stor rodebutik, og pludselig er det sted hvor du kobler stille og roligt af, blevet fuldstændig uoverskueligt at kigge på. Vi giver dig 5 gode råd til din garage, så du nemt og hurtigt kan få orden i alt rodet.

Mange bruger garagen til at smide en masse ting ud i, og så er de gemt væk til man lige skal bruge dem igen. Da garagen ligger lidt afsides fra resten af huset, ender det i de fleste tilfælde med at man glemmer at få ryddet op.

1. Få styr på hvad der skal være i garagen

Først skal du lave en liste over de ting du gerne vil have i garagen. Så en god ide ville være at gå igang med at tage alt rod ud derinde fra. Lig det ud på græsplænen eller et sted hvor du kan have et overblik over ALT. Noter hvilke ting du gerne vil have i garagen fx: bil, cykler, have redskaber osv…

2. Smid ud

Mange har en tendens til at fylde garagen op med ting de: “måske lige kan få brug for om noget tid”. 4 år senere har den ting bare stået ovre i hjørnet af garagen, og er aldrig blevet rykket ud af stedet. Derfor er det en god ide at gå til opgaven med et åbent sind, “hvad får jeg brug for?” og “hvad holder jeg fast i, som jeg aldrig mere får brug for?”.

3. Indretning

Nu skulle du gerne stå med en tom garage, og en masse redskaber du skal have lavet plads til derinde. En god metode til at holde styr på tingene fremover, så det ikke bare bliver rodet til kort tid efter igen. Det handler om at anskaffe sig møbler eller genstande der skal “Holde” redskaberne. Fx et cykelstativ, hylder, skuffer med mere. Du kan eventuelt have en skuffe til søm og skruer, også den næste skuffe til noget andet. Hvis vil gå helt all-in, så kan du også sætte labels på hver skuffe og hylde, så du aldrig kommer til at tage fejl.