3 gode råd: Gør haven forårsklar

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du ved at være lidt træt af vinteren og de mørke timer? Heldigvis nærmer foråret sig med hastige skridt, og lige pludselig skriver vi den 1. marts. Dog er forår også lig med havearbejde, da tingene begynder at springe lige så stille ud – og vinteren har måske været ret hård ved haven. Derfor skal du snart begynde at overveje, hvornår du skal springe i arbejdstøjet og tage et smut ud i haven.

Anvend plantemåtter

Står du med et areal i haven, hvor du ønsker noget grønt? Så burde du overveje plantemåtter. Med plantemåtter får du hurtigt et frodigt og grønt areal. Der findes mange forskellige typer af plantemåtter, så det er en god idé at sætte sig ind i de forskellige typer inden køb. Du er hvert fald garanteret en hurtig og nem måde at få vegetation i din have.

Ryd op i haven

Efter vinteren er det altid en god idé at rydde op i haven. Det gælder for eksempel i bedene, græsplænen, men også haveskuret med haveredskaber. Det er altid rart at have en ryddelig have og skur. Efter vinteren er der helt sikkert mange nedfaldne blade osv., som skal fjernes, inden foråret virkelig begynder. Det kan også sagtens være, at nogle af de gamle planter skal fjernes eller have en kærlig hånd.

Glem ikke terrassen

Selvfølgelig skal haven spille, men du må heller ikke glemme terrassen. Er der ukrudt mellem fliserne, som skal fjernes? Skal du have plantet nogle blomster eller andet ud i krukker? Der er mange ting, som du kan gå i krig med, når det kommer til terrassen – og snart skal havemøblerne også ud. Måske, du mangler nogle nye der, eller også skal du tage et kig på de gamle?

Dette var 3 gode råd til det kommende havearbejde, som du kan gå i krig med.