GUIDE: Garderobeskabe

Du kender det sikkert kun alt for godt. Du mangler plads til at kunne opbevare dit tøj, sko eller måske børnenes legesager. Man kan vælge at opbevare alle disse ting på forskellige måder. Det kan f.eks. være i et klæde- eller garderobeskab, hvor man ofte har opdelte rum med både hylder og en knagerække som ses nedenfor.

Som tiden går, begynder det at knibe med pladsen. Børnene begynder at få flere legesager, eller du begynder at få flere ting, der får klædeskabet til at blive trang. Det er på tide at finde et nyt opbevaringsmøbel. I denne artikel får du et overblik over forskellige opbevaringsløsninger, der lever op til store opbevaringsbehov,  samtidig med at de ser enkle og elegante ud.

Skydedørsgarderober

En garderobe skal ikke blot være et opbevaringsmøbel til tøj eller de sager, man ikke ønsker, der skal stå fremme. En garderobe skal også fremstå på en måde, der lever op til din personlige boligstil. En skydedørsgarderobe er det perfekte opbevaringsmøbel, hvis man gerne vil have mere opbevaringsplads, da denne løsning kan skræddersyes ud fra ens ønsker og behov. En skydedørsgarderobe kan f.eks. opsættes, så den går fra væg til væg, og dette gælder, uanset om man har almindelige vægge eller skråvægge. Har man for eksempel behov for meget opbevaringsplads i soveværelset, kan man benytte en væg til at opsætte en skydedørsgarderobe. Dette vil oftest give langt mere plads, end hvis man blot opsætter et almindeligt klædeskab.

Ovenfor ses en skydedørsgarderobe fra AUBO i sort. Som AUBO selv beskriver det, så skal der mod til at dække en hel væg af med en sort skydedørsgarderobeløsning, men det ser rigtig flot ud. Den sorte farve er med til at give hvide vægge et stilrent modspil. Inde bag de sorte skydedøre gemmer sig masser af opbevaringsplads. Samtidig kan man selv vælge, om man ønsker at have udtrækshylder, skohylder, slipseholdere og meget mere. Kort fortalt kan du få en skydedørsgarderobe fuldstændig, som du vil have det. Så mangler du opbevaringsplads, er dette den helt rigtige løsning.

Opbevaringsskabe

Skydedørsgarderober er en smart og praktisk løsning til opbevaring, men hvis man ikke ønsker denne form for garderobeløsning, så findes der mange andre smarte løsninger til opbevaring.

Dette smarte opbevaringsmøbel er fra danske Andersen møbler og forhandles hos www.DuBuy.dk. Et elegant skab med flot samspil i farver, der oser af eksklusivitet og kvalitet. Dette er en anderledes og unik måde at opbevare sine sager på, og som helt sikkert vil skille sig ud i stuen, entréen eller soveværelset.

Walk-in garderobe

Når man taler om mere opbevaringsplads,  er en walk-in gardeobe eller et såkaldt walk-in closet det oplagte valg. Et helt rum kun til tøj og de ting, man ikke ønsker, der skal ligge fremme. En walk-in garderobe kræver naturligvis, at man har et tilgængeligt rum, hvor man kan integrere hylder, knagerækker m.m. Flere vælger også at anvende en walk-in skydedørsgarderobe. En walk in skydedørsgarderobe er opbygget på samme måde som et almindeligt walk-in closet, men forskellen er, at man lukker rummet af med en skydedør i stedet for at have en åbning eller en almindelig dør.