Goer terrassen efteraarsklar

Gør terrassen efterårsklar

Kalenderen siger september måned. Dagene er så småt begyndt at blive kølige og regnfulde, og udenfor din bolig står terrassen og ser trist og grå ud. Men det behøver den slet ikke. Terrassen kan med en hjælpende hånd nemt få et frisk pust, så den kan bruges langt ind i efteråret. Det kræver blot få ting. Læs med her, og find ud af, hvordan du som boligejer får mest muligt ud af din terrasse i løbet af efteråret.

Varm dig med en terrassevarmer

Temperaturen er faldet i løbet af den sidste måned, og det ser kun ud til at blive køligere. Men det skal ikke afholde dig fra at bevæge dig ud. Der findes nemlig masser af forskellige terrassevarmere, som kan løfte temperaturen til et mere behageligt niveau. Der findes blandt andet små og praktiske terrassevarmere, du kan stille på bordet, men også større modeller, du kan stille på fliserne. De fås også i mange forskellige prisklasser, så der er ingen undskyldning for at lade være. Med en terrassevarmer bliver det muligt at sidde og hygge mange flere aftener udenfor.

Find parasollen frem igen

En parasol er utrolig god til at skygge for solen, men det er ikke dens eneste fordel. Parasollen kan nemlig også være en rigtig god afskærmer for regnen. Find parasollen frem igen – så kan du sagtens sidde udenfor, selvom det regner. Det er faktisk utrolig hyggeligt at sidde i tørvejret og se regnen dryppe ned. Har du ingen parasol, kan du med fordel købe en på Zederkof.dk. På hjemmesiden sælger de parasoller i mange forskellige prisklasser og størrelser. Husk blot at tage parasollen ned, hvis det blæser. Ellers risikerer du, at den blæser væk eller går i stykker. Har du en terrassevarmer, skal du ligeledes passe på med, at den ikke kommer for tæt på parasollen.

Sid i læ bag læsejlet

Er det ikke regnen, men blæsten den er gal med, bør du udskifte parasollen med et læsejl. Et læsejl kan med fordel placeres mellem terrassen, og retningen hvorfra det blæser. Så behøver du ikke at have problemer med, at servietterne flyver rundt over det hele. Læsejl fås i mange forskellige prisklasser og kan købes i campingforretninger og ofte også i lokale byggemarkeder.

Grill sprøde pølser og saftige bøffer

Følger du de ovenstående råd, er du sikret varme og tørvejr. Det betyder således, at du kan bruge terrassen i en del længere tid, end du plejer. Skal det være rigtig hyggeligt at være ude, bør du tænde op i grillen. Mange griller kun om sommeren, men det er muligt at grille hele året rundt. Smid pølser, bøffer eller hvidløgsflutes på grillen og hyg jer med god mad – det vil med garanti bringe sommerstemningen tilbage, selvom solen ikke nødvendigvis står højt på himlen.

Godt selskab og masser af hygge

Det er også en rigtig god ide at tage spil, tæpper og hynder med ud. Det bidrager til den gode stemning 2og minder dig helt sikkert om ferie og sommer. Inviter familie, venner eller bekendte, så I sammen kan få en masse dejlige aftener, selvom det bliver efterår. Du vil helt sikkert ikke fortryde at give terrassen et frisk pust – og dine venner og familie vil elske dig for det.